L’Opera Food Bar is een stijlvolle lunchroom waar u voortaan terecht kuntwinkel algemeen
voor een uitgebreid assortiment tosti’s gemaakt van de ambachtelijke broodsoorten die tevens hier te koop zijn.
Naast een kopje koffie, thee of frisdrank, met bijvoorbeeld een heerlijke belgisch cocos bol, hebben wij een grote keuze uit diverse zoetwaren die vers afgebakken worden in de lunchroom.

“Het was altijd mijn droom op zoiets te realiseren, en nu is het werkelijkheid,” aldus eigenaar Pascal van Eck, die ook het naast de Food Bar gelegen El Fuego (dames en herenmode) runt en de ijssalon L’Opera Ice om de hoekassa algemeenk aan de Kerkvaart.
Pascal van Eck heeft er zin in. Tijdens de verbouwing en de inrichting van L’Opera Food Bar in Mijdrecht kon hij haast niet meer wachten. “Ik heb altijd zo’n zaak willen hebben: een chique uitstraling en ambachtelijk bereide, verse gerechtjes. Laagdrempelig en bedoeld voor iedereen die overdag trek heeft, of dat nou een kopje koffie is, of een lunch of een theemoment in de middag,” vertelt hij.

Met de komst van L’Opera Food Bar heeft het gebied Dorpsstraat-Noord er keuken algemeenweer een nieuwe attractie bij. De ruimte is fraai aangekleed met rechts een ruime open keuken en links een aantal zitjes, waar het heerlijk toeven is, in dezelfde stijl als de ijssalon die Pascal om de hoek runt.